Sherwood Park Mall | Interior Design

Sherwood Park Mall Sherwood Park Mall Sherwood Park Mall Sherwood Park Mall

This interior architectural renovation brightens and enlivens the Sherwood Park Mall. The new ceiling structure creates a visual rhythm along the promenade, with accents such as large pendant lights breaking the rhythm and helping to blend old and new details. The pendant lights are custom designed, and were fabricated in Calgary.

Taken in combination with the new skylights, indirect lighting is used in the ceiling along the promenade to create an open, bright, and spacious feeling reinforced by clean new floor finishes.

  • A renovation of a mall interior in Sherwood Park, Alberta. Our scope included common areas of 50,418 square feet of the mall, including washrooms and a food court.
  • Our design introduced new finishes, a redesigned ceiling raised by up to three feet, new lighting, two new skylights, and new flooring.

Copyright © Abugov Kaspar. All rights reserved. Please read our terms of use and privacy policy.
Site by: Ci2 Group Inc.